MOTO TRADE

    Η πρώτη Digital έκθεση μοτοσυκλέτας είναι γεγονός και το mototrade δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτό το event! 

    Λίγα λόγια για εμάς:

    Είμαστε μια επιχείρηση άνω των 40ετών και ήδη δεύτερης γενιάς. Aσχολούμαστε αποκλειστικά με μοναδικό αντικείμενο, τα ανταλλακτικά μοτοσυκλετών.

    Στοχεύουμε στην χονδρική πώληση και έχουμε στενό δίκτυο πολυετών συνεργασιών με καταστήματα κάθε μεγέθους, σε όλη την Ελλάδα.

    Συστατικά της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια στα συμφωνηθέντα και η ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Για να επιτευχθούν αυτά λειτουργεί στο παρασκήνιο μια πολύ καλή ομάδα, που καθημερινά παρέχει τις βέλτιστες προτάσεις, στις ανάγκες πελάτών.

    Σύμμαχος μας η τεχνολογία και η πληροφορική. Διατηρούμε βάση δεδομένων εφαρμογών ανταλλακτικών με data πολλών ετών, για πολλές μοτοσυκλέτες, παπιά και scooter ακόμη και Κίνας, ώστε να μπορούμε άμεσα τηλεφωνικώς να προτείνουμε τα σωστά ανταλλακτικά after market. Το μεγάλο μας στοκ αποθεμάτων μαζί με τα παραπανω, λειτουργούν στημένα σε σύχγρονα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ERP προσφέροντας μοναδική εμπειρία πελάτη με αποτέλεσμα ο σημερινός όγκος παραγγελιών, να αποστέλλεται κατα 99% αυθημερόν.

    Είμασταν οι πρώτοι στην online εποχή ξεκινώντας πριν 20 χρόνια το πρώτο μας site, παρέχοντας ήδη απο τότε στους πελάτες μας λειτουργικότητες B2B συστημάτων. To site μας τώρα είναι στην 4η έκδοση του, και εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο ετοιμάζεται η 5η που θα έχει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

    Aντιπροσωπεύουμε οίκους του εξωτερικού αποκλειστικά για όλη την Ελλαδα οπως: RACING BOY, UMA RACING, CARDINALS RACING, YYPANG, KOCT, SPYDER και αλλους.

    Επίσης, εισαγουμε (ως ανεξαρτητοι εισαγωγεις) FEDERAL, ASPIRA, NGK,BANDO, SYS, GL EXHAUSTS, OSRAM, VICMA, TECHNIUM, NGK, STRONG, ADIGE και άλλους, αλλα και εμπορευόμαστε, αντ/κά, σε επίπεδο χονδρικής όπως πχ Cαstrol, METZELER,κτλ

    Tο portofolio μας ολοκληρώνεται απο ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι που είναι τα ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

    Στα χρόνια που πέρασαν κατορθώσαμε να επιτύχουμε συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιριες όπως πχ HONDA, YAMAHA, SYM, DAYTONA κτλ οπότε και καλύπτουμε και αυτό το κομμάτι με υπευθυνότητα και ταχύτητα. Δίνοντας μας τον αριθμό πλαισίου απο οποιαδήποτε απο τις παραπάνω μάρκες απαντάμε επι τόπου για τιμές και διαθεσιμότητες είτε του δικού μας stock, είτε του stock Ελλάδας, είτε του stock Ευρωπης. Οποτε γνωριζετε αμεσα αν θα αποστείλουμε αυθημερών, είτε σε 2 μέρες, είτε σε 10 εάν προκύψει αεροπορική παραγγελία.

    Συνεπώς είμαστε μια εταιρία απο τις ελάχιστες στην Ελλάδα που παρέχουν τέτοια γκάμα λύσεων και γι`αυτό μόνο τυχαία δεν είναι η διαχρονική προτίμηση του κόσμου. Σας ευχαριστούμε!

    Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά κάποια brands, με κάποια δείγματα αυτών!

    Η Racing Boy είναι ο Νουμερο 1 κατασκευαστής αξεσουάρ στην Μαλαισία! Η βασική της διαφοροποίηση είναι η έμφαση στην ποιότητα και το design.Συμμετέχει στους αγώνες ως σπόνσορας στις καλύτερες ομάδες ακόμα και της Yamaha στο MotoGP στις μοτοσυκλέτες του Valentino Rossi και Lorenzo αλλά και στα επίσης πολύ ανταγωνιστικα Petronas cubprix!

    Στην χώρα μας αντιπροσωπεύεται κατ`αποκλειστικότητα απο το mototrade.gr, απο το 2010 κι έχει κυριαρχήσει επίσης στην αγορά. Στόχος της είναι η απόλυτη ικανοποίηση του αναβάτη σε όλα τα επίπεδα επιβάλλονας αυστηρό έλεγχο σε όλους τους τομείς. Τα προιόντα της Racing Boy ή RCB όπως λέγεται, θα τα βρείτε εκτός απο το mototrade, σε ένα πολύ προσεκτικά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έτσι μια σφιχτή ομάδα με τους καλύτερους και πιο ενεργούς dealer ανα περιοχή, που θα σας βοηθήσουν μέσα απο την τεράστια ποικιλία μας να κάνετε την μοτοσυκλέτα σας μοναδική κρατώντας υψηλά και την μεταπωλητική της αξία.

    Καλώς ήλθατε λοιπόν στην οικογένεια των RCB fun!

     

    H UMA RACING ειναι θυγατρική της Racing Boy και είναι ο ισχυρότερος κατασκευαστής αξεσουάρ στην Μαλαισία! Στόχος η δύναμη αλλά με αξιοπιστία! Η UMA διαθέτει σειρές προιόντων ανάλογα με την χρήση για την οποία χρησιμοποιείτε τη μοτοσυκλέτα.Η σειρά S-SPEC είναι τα πρώτα στάδια και η σειρά R-SPEC είναι για τα αγωνιστικά.

    Μεταξύ πληθώρας προιόντων η UMA ξεχώρισε γιατί απλά κάνει αυτό που υπόσχεται. Maximum δύναμη αξιόπιστα. Οχι πεταμένα λεφτά και αμφίβολες λύσεις που δεν δουλεύουν. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται απο 2010 κατ`αποκλειστικοτητα απο το mototrade.gr και έχει την πρώτη θέση στις ράμπες των μηχανικών. Εκτός απο το online καταστημα μας,μπορείτε να βρείτε τα είδη βελτιώσεων UMA RACING σε ένα ειδικό δίκτυο βελτιωτών σε όλη την Ελλάδα που μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στο τί πρέπει να κάνετε για να έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα στο δυναμόμετρο.

    Για οποιαδήποτε απορία είμαστε εδώ έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε στο project σας.

     

     

    H CARDINALS RACING ειναι επίσης μια πολύ επιτυχημένη εταιρία με έδρα την Μαλαισία. Τα προιόντα της ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους, την πολυ καλη ποιότητα τους αναλογικά με την τιμή τους. Παράγει αξεσουάρ και βελτιωτικά κινητήρων για πολλά παπιά και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά απο το MotoTrade,με μεγάλη επιτυχία. Τα προιόντα της θα τα βρείτε επίσης και στα πιο δυνατά καταστήματα ανα περιοχή σε ολη την Ελλαδα.

     

    Η Koct είναι πολύ γνωστή εταιρία στην Κίνα. Είναι η πρόταση του Mototrade για οικονομικά ανταλλακτικά και αναλώσιμα,με πολύ προσεγμένο design και αξιοπιστία. Η γκάμα της περιλαμβάνει καρμπυρατέρ, μίζες, κυλίνδρους, πιστόνια, λάμπες, τεπόζιτα, τιμόνια, κοντέρ και πολλά άλλα. Την αντιπροσωπεύουμε απο το 2016 και συνεχώς εμπλουτίζουμε την γκάμα της, καθώς εμφανίζει συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στα απλά ανταλλακτικά επισκευής κι αναλωσίμων παπιών και scooter .

     

     

    H Proliner είναι μάρκα κορυφαίων εξατμίσεων για παπιά και scoote ,και καλύπτει πολλά δημοφιλή μοντέλα της χώρας μας, όπως CRYPTON X, INNOVA, GTR150, PCX, XMAX, NMAX και άλλα. Η ποιότητα κατασκευής και το τέλειο design τους την έχουν αναδείξει σε μια απο τις κορυφαίες στην αγορά. Στη χώρα μας αντιπροσωπεύονται κατ`αποκλειστικότητα απο το Mototrade,αλλά θα τις βρείτε επίσης σε ένα προσεγμένο δίκτυο σοβαρών καταστημάτων πανελλαδικά.

     

    Η GL RACING κατασκευάζει τις πιο racing εξατμίσεις για παπιά. Σχεδιαστικά έχει γκάμα που καλύπτει "normal" απαιτήσεις ως και τις πιο drag καταστάσεις. Στις ασιατικές χώρες Μαλαισία, Ταυλάνδη και Ινδονησία είναι πρώτη επιλογή απο όλους τους fun του είδους. Οι τιμές τις είναι εξαιρετικά προσιτές για την ποιότητα και την εφαρμογή που προσφέρουν.Θα τις βρείτε εκτός απο το Mototrade, σε συγκεκριμένα καταστήματα που ασχολούνται εξειδικευμένα με παπιά.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες:


    Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
    Τηλ.: 2310 500991
    www.mototrade.gr

    Ωράριο λειτουργίας:
    Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)